Лятна Спортна Академия „Н Е Р Е Я„

За седма поредна година нашата лятна академия отваря врати. През дългата лятна ваканция ние запълваме дните на децата с много спортни занимания и активности на открито. Натоварената учебна година изисква от тях много часове стоене на чина, а те всъщност имат огромна необходимост от движение – за да растат здрави и жизнени.

ритаме силно

През изминалите години ние се приютявахме на открития басейн “Диана“. Тази година с удоволствие Ви каним в новият ни дом – Спортен Комплекс „Нерея” в гр. София, кв. Младост 1, ул Димитър Доспевски 9. Сгушен между блоковете, потънал в зеленина, разположен в обновената сграда на детска градина. Комплексът разполага с 17,5 м басейн, поддържан без добавяне на хлорни препарати, чрез новата система за солна електролиза, което щади крехкия детски организъм. Прекрасните зали създават условия за занимания за още много спортове, а сенчестият двор –възможност за много игри и дейности на открито.

суха пампорово

В програмата ни тази година освен ежедневните занимания по плуване, които имат за цел заедно със забавлението в горещите летни дни, да създадат у децата основни плувни умения, а също и траен интерес към синия спорт и желание за по нататъшно активно занимание с него, ще включим още:

  • Плуване (основен спорт)

  • Скално катерене (стената е в процес на изграждане)

  • Гимнастика

  • Спортни игри /волейбол,баскетбол, хандбал, народна топка и др/

  • Футбол

  • Българско бойно изкуство Да Дао

  • Лека атлетика

  • Бадминтон

  • Тенис на Маса

ластици

В свободното време ще има тихи игри, придобиване на основни умения в лагеруването на открито, арт-терапия, рисуване и изработване на интересни предмети, чрез връзване на възли „макраме”. Заниманията се провеждат от специалисти, състезатели по различните спортове и студенти от НСА.

много сме

За вкусният ни обяд ще се погрижи както и в предишните години, фирма за кетъринг. Ежедневно, след подаване на заявка за броя присъстващи деца, те приготвят за нас полезни ястия от био-продукти съобразени с нуждите на детския организъм под формата на тристепенно меню. Следобедната закуска на децата е вкусен плод.

на въже

Трите групи подсигуряват разпределянето, обгрижването и заниманията на децата подходящо спрямо възрастта им.

Група І 6-7 годишни – жабчета

Група ІІ 8-10 годишни – златна рибка

Група ІІІ 11-12 годишни – весело делфинче

Записванията в групите се преустановява, след като за съответната възраст има записани две групи от по 10 деца. Всяка група има своя „кака“, или „батко“ който е ежедневно с тях.

картоф на полето

Записвания и цени:

Една седмица – 160лв първо дете от семейство

– 140 лв второ дете от семейство

Две седмици подред 5% отстъпка

Три и повече седмици поред 10% отстъпка

Деца посещавали академията предишни години 20% отстъпка

Цена на дете за един ден 35лв

/В цените са включени заниманията за деня, обяд, следобедна закуска и необходими за съответния спорт уреди/.

Ежеседмично за децата ще има различни театрални постановки, за които се заплаща допълнително.

Записване на детето е осъществено след отбелязването в съответната група и заплащане на таксата за периода. При отсъствие, е необходимо уведомяване до края на времето за приемане на децата и снимка на бележката от лекаря. В такъв случай се заплаща 20% от дневната такса. При ненавремено уведомяване, се дължи пълната такса.

Дневен режим:

8.30-9.30 ч. приемане на децата

10.00 -12.30 ч. спортни занимания

12.45-13.15 ч. обяд

13.45-14.45 ч. тихи игри, почивка, арт-занимания, театър

15.00-17.00 ч. спортни занимания

17.00-17.30 ч. предаване на децата на техните родители и близки.

ураа плуване

Спортната академия изпълва дните на децата с много нови спортове, състезания, активност и приключения. Подходяща е за деца от 6 до 12 год., имащи желание да спортуват. Нашите „какички“ и „батковци“ – спортисти очакват с нетърпение да вдъхновят със своята любов към спорта много малки бъдещи шампиони!

Свържете се с нас за повече информация – 0886 233 742, Даниела Смукова